Ma találtam ezt a hajnali 6:53-kor publikált posztot, az esküvői fotózás speciális területéről, amiről igazán izgalmas képeket találtok, ha rákerestek – mornig after / boudiour – kifejezés párokra.

A bejegyzés Ilyen a nászéjszaka utáni reggel címmel indít, és csak az első mondatával van bajom “Új őrület terjed a világban”. Mert se nem új, se nem őrület a nászéjszaka fotózás. <<<klikk!
Michelle Jonné és Melissa Squires fotográfusok nyomán új divat alakult ki a hagyományosnak mondható esküvői fényképészek szolgáltatásai mellett.

Az ötlet az,  hogy megmutassuk a hely atmoszféráját (szálloda, kastély, stb), hogy megőrizzük az ifjú pár életében az első éjszaka hangulatát, legyen az szenvedélyes, vidám vagy szexi. Mindenképpen ízléses, gyönyörködtető sorozatok készülnek, akár a glamour, akár a boudiour stílus eszközeit használjuk a fotókon, de nagyon kifejező lehet a művészi absztrakció is nászéjszaka fotózáson.

 

Pontosan ez az absztrakció teszi lehetővé, mint ennél a képnél is történt, hogy nagy méretben (100 x 70 cm) professzionális minőségben, művészi nyomatként a nappali vagy a hálószoba dísze legyen – megfelelve a modern enteriőrtervezés kihívásainak, igazi különlegességként – örökre megőrizve az ifjú pár számára a hangulatot, olyan formában, melyet akár a nagymamák is láthatnak.

A nászéjszaka fotózás során kiemelten fontos szempont a diszkréció, ezért sem a honlapomonsem más csatornákon nem jelenik meg referenciaként vagy más formában a fotósorozat,  erről egy titoktartási nyilatkozatot adok át a megrendelőimnek.

A fentebb leírt diszkrétció miatt, külföldi mintákon mutatom be a lehetőségeket, hangulatokat, stílusokat:

 

Olvasni jó:

Szexi meglepi a nászéjszakán! Fotók 18+ •  A nászéjszaka első percei – Fotók 18+ • A girl in love: Wedding portfolio • Ilyen a nászéjszaka utáni reggel

 

 
 
 

Szerző: Kopasz Zsolt pixel- és fényidomár
– és a szerző azt kéri, hogy ha tetszett a bejegyzés, akkor oszd meg a közösségi izéken és/vagy ‘posztolj-egy-kommentet’ lentre –

Most szólj hozzá...

hozzászólás

figyelmeztetés
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Csak akkor maradj az oldalon, ha nem vagy közeli rokonom  és egészen biztos, hogy elmúltál már 18 éves!