Háziasszony fotózás

Glamour jellegű:

ezekről a képekről gondolom, hogy a klasszikus értelemben vett glamour világítással dolgozunk a helyszínhez és a modellünkhöz igazítva azt – természetesen. Én ide egy un. füstös glamour sminket és hajat szeretnék kérni a sminkesünktől. Amihez természetesen többször lehet, és érdemes is átöltözni…. Érzéki, szexi és vonzóan elegáns ruhákat szeretnék ide. (fehérneműk, köntösök és maxi ruha, lásd lentebb)

Hangulatok:

ezekben a képekben számomra az a közös, hogy egy-egy nem beállítottnak tűnő, ellesett pillanatot örökít meg (persze az utolsó kettő kivétel :) Ehhez az kell, hogy bemelegedjünk és ne legyen a fotózás idegen “unkomfort”, úgyhogy a fotózás másofik felében képzelem a hasonló képeket megvalósítani.

Porté:

 

Stúdió:

ide tettem azokat a mintákat, amikről azt gondolom, hogy igazából mindegy milyen helyszínen készülnek. Ezt félig-meddig azért válogattam ki, mert Dórának már felajánlottam, hogy az első (fotózással) ismerkedés alkalmával, ne kelljen azt gondolni-érezni, hogy ez egy “sohavisszanemtérőalkalom”, ezért ha úgy érezzük, hogy maradt még olyan téma :) ami elsőre nem kényelmes, akkor az ajánlatom szerint bármikor befejezhetjük egy stúdióban a sorozatokat.

 

Gyűjtemény:

a ruhákat az első találkozásunk alapján válogattam, ezekről már most is úgy érzem, hogy előnyösek lennének Dórának.

Fotókönyv:

Itt van még egy-két fotó, amik nekem nagyon tetszenek. Természetesen nem kell minden képnek meztelenséget ábrázolnia, ha megnézitek, akkor látható, nem is a meztelenségből fakadóan érzékiek ezek a képek. Persze azért na… :)

Van egy olyan ötletem, hogy amennyiben az elkészült képeknek nem a CD vagy papirkép formát szánjuk – gondolva az unokákra – összeállíthatunk egy bibliofil igényű/kivitelő fotókönyvet a sorozatból. Ez természetesen nem a Zeva vagy a Rossmann minőség….

minta

Háziasszony fotózás ultima modifica: 2014-02-02T14:10:20+00:00 da Kopasz Zsolt
figyelmeztetés
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Csak akkor maradj az oldalon, ha nem vagy közeli rokonom  és egészen biztos, hogy elmúltál már 18 éves!