NÁSZÉJSZAKA FOTÓZÁS | A NÁSZÉJSZAKA REGGELE | glamour, boudoir fotózás

a nászéjszaka "melynek csak reggele van, és csak a mai reggel a reggele, mert hogy dele, délutánja, estéje, másnapja lesz-e, vagy pláne holnaputánja, azt sose firtasd..."

Michelle Jonné és Melissa Squires fotográfusok nyomán új divat alakult ki a hagyományosnak mondható esküvői fényképészek szolgáltatásai mellett.

Az ötlet az,  hogy megmutassuk a hely atmoszféráját,  hogy megőrizzük az ifjú pár életében az első éjszaka hangulatát, úgy hogy az legyen...

... ízléses, hangulatos, szenvedélyes, szexi

Mindenképpen ízléses, gyönyörködtető sorozatok készülnek, akár a glamour, akár a boudoir stílus eszközeit használjuk a fotókon, de nagyon kifejező lehet a művészi absztrakció is nászéjszaka fotózáson.

Pontosan ez az absztrakció teszi lehetővé, mint ennél a képnél is történt, hogy nagy méretben (100 x 70 cm) művészi nyomatként  a hálószoba dísze legyen – igazi különlegességként – örökre megőrizve az ifjú pár számára a hangulatot, olyan formában, melyet akár a nagymamák is láthatnak.
Ahol az esküvői fotós munkája véget ér...

ott kezdödik az én specialitásom

több mint egy évtizede készítek érzéki és erotikus témájú fotósorozatokat hazai- és nemzetközi magazinoknak, online férfimagazinokan, produkciós cégeknek. Ezért pontosan tudom azt, hogy hol húzodik a vékony határ az ízléses erotika és a pornográfia között. (hadd mondjam el, hogy egyikkel sincs bajom - imádom a munkámat :)

Ha szeretnéd

megörökíteni a pillanatot - kreatív, művészi fotókon, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk időpontot egy személyes találkozóra, mert a kölcsönös bizalom az egyik legfontosabb eleme a jó sorozat készítésének. Apropó bizalom...

Diszkréció

A nászéjszaka fotózás során kiemelten fontos szempont a diszkréció, ezért sem a honlapomon sem más csatornákon nem jelenik meg referenciaként vagy más formában a fotósorozat, erről egy titoktartási nyilatkozatot is szívesen adok át a Nektek.

A fotózás ára:

18 közösen választott, retusált kép
80+ további kép DVD-re írva

300€

(cca: 90 000 Ft)

 * Budapest határain belül,

Érdeklődés, foglalás:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Érdeklődöm!Időpontot szeretnék foglalni!Egyéb

Üzenet

Nászéjszaka fotózás ultima modifica: 2012-08-23T09:30:00+00:00 da Kopasz Zsolt
figyelmeztetés
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Csak akkor maradj az oldalon, ha nem vagy közeli rokonom  és egészen biztos, hogy elmúltál már 18 éves!