Nászéjszaka fotózás

NÁSZÉJSZAKA FOTÓZÁS | A NÁSZÉJSZAKA REGGELE | glamour, boudoir fotózás

a nászéjszaka "melynek csak reggele van, és csak a mai reggel a reggele, mert hogy dele, délutánja, estéje, másnapja lesz-e, vagy pláne holnaputánja, azt sose firtasd..."

Michelle Jonné és Melissa Squires fotográfusok nyomán új divat alakult ki a hagyományosnak mondható esküvői fényképészek szolgáltatásai mellett.

Az ötlet az,  hogy megmutassuk a hely atmoszféráját,  hogy megőrizzük az ifjú pár életében az első éjszaka hangulatát, úgy hogy az legyen...

... ízléses, hangulatos, szenvedélyes, szexi

Mindenképpen ízléses, gyönyörködtető sorozatok készülnek, akár a glamour, akár a boudoir stílus eszközeit használjuk a fotókon, de nagyon kifejező lehet a művészi absztrakció is nászéjszaka fotózáson.

Pontosan ez az absztrakció teszi lehetővé, mint ennél a képnél is történt, hogy nagy méretben (100 x 70 cm) művészi nyomatként  a hálószoba dísze legyen – igazi különlegességként – örökre megőrizve az ifjú pár számára a hangulatot, olyan formában, melyet akár a nagymamák is láthatnak.
Ahol az esküvői fotós munkája véget ér...

ott kezdödik az én specialitásom

több mint egy évtizede készítek érzéki és erotikus témájú fotósorozatokat hazai- és nemzetközi magazinoknak, online férfimagazinokan, produkciós cégeknek. Ezért pontosan tudom azt, hogy hol húzodik a vékony határ az ízléses erotika és a pornográfia között. (hadd mondjam el, hogy egyikkel sincs bajom - imádom a munkámat :)

Ha szeretnéd

megörökíteni a pillanatot - kreatív, művészi fotókon, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk időpontot egy személyes találkozóra, mert a kölcsönös bizalom az egyik legfontosabb eleme a jó sorozat készítésének. Apropó bizalom...

Diszkréció

A nászéjszaka fotózás során kiemelten fontos szempont a diszkréció, ezért sem a honlapomon sem más csatornákon nem jelenik meg referenciaként vagy más formában a fotósorozat, erről egy titoktartási nyilatkozatot is szívesen adok át a Nektek.

A fotózás ára:

18 közösen választott, retusált kép
80+ további kép DVD-re írva

300€

(cca: 90 000 Ft)

 * Budapest határain belül,

Érdeklődés, foglalás:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Érdeklődöm!Időpontot szeretnék foglalni!Egyéb

Üzenet

figyelmeztetés
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Csak akkor maradj az oldalon, ha nem vagy közeli rokonom  és egészen biztos, hogy elmúltál már 18 éves!