Dizájn.Árulás

A dizájn.szekció webáruházában gazdasági okok miatt sürgősen eladó, használt dizájn.elemek vásárolhatóak – a kereskedők és ügynökségek kihagyásával – közvetlenül a tervezőtől!

A megvásárolt dizájn.elemek összeállítása, méretre igazítása a felhasználás figyelembevételével megrendelhető.

75%-os pénzvisszafizetési garancia • Terméktámogatás: 7/24 support • Sokféle (.gif, .png, .ai, .eps, .psd, .jpg, .tif) formátum • állandó akciók • mennyiségi kedvezmények

Folyamatosan bővítem a kínálatot és töltöm fel az árukészletet. Természetesen lesznek áremelések is, de egyes félegyenesek árait a 50%-al csökkentem. Hamarosan feltöltöm a termékek rövid leírásait, javasolt alkalmazási területeit, példákat és esettanulmányokat posztolok.

Tegyél egy próbát: vásárolj a teljesen egyedi, vagy személyre szabható dizájnelemeimből! Gyakorlatilag majdnem kockázatmentesen, hiszen a vásárlást követő 14 napig indoklás nélkül meggondolhatod magad, ebben az esetben a vételár 75%-t visszafizetem. Ha csapatom tagja szeretnél lenni  és szeretnél résztvenni a termékek viszontértékesítésében, kérlek, írd meg szándékodat a MLM@kopaszzsolt.hu e-mail címemre.

 

Fejelsztés van
most nincs gomb
rendelj e-mailben
 Fejelsztés van
most nincs gomb
rendelj e-mailben
 Fejelsztés van
most nincs gomb
rendelj e-mailben
Fejelsztés van
most nincs gomb
rendelj e-mailben

Vásárláshoz nem kell mást tenni, mint megnyomni a kívánt mennyiséggel megegyező számban a “megvásárolom” gombot, majd a “Kassza és léc” gombbal jóváhagyni a vásárlást.

A fizetési rendszer PAYPAL alapú teljesen biztonságos fizetési rendszer. FONTOS: soha semmilyen körülmények között nem kérek Tőletek pénzügyi adatokat, bankszámla számokat, bankkártya adatokat és más hasonlókat! Felhívom a figyelmeteket, hogy nagyon vigyázzatok ezekre az adataitokra, legyetek megfontoltak és soha ne dőljetek be a szélhámosok ügyes trükkjeinek!

 

figyelmeztetés
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Csak akkor maradj az oldalon, ha nem vagy közeli rokonom  és egészen biztos, hogy elmúltál már 18 éves!