…meg is mondom, hogy miért. Mert, bár burgonyának hívjátok, valójában nincs túl sok köze a burgonyafélékhez – szerintem ez már szemrevételezéssel is kiderül, ha jól megnézitek. Gumósnak, gumós, na de azért na!

A haverom például a jól felfogott, saját szénhidrátbevitele miatt (valami ilyesmiket mond) termeszti, eszi; ahogyan ő mondja nem is annyira a glutén érzékenysége miatt, hanem a szénhidrát- vagy  annak finomsága vagy feldolgozottsága okán. Ennyire tudományosan nem is emlékszem erre pontosan, meg engem nem is annyira érdekel. De ő például soha nem készítene lisztet belőle, hiszen nem utánozni akarja a bármilyen lisztet (úgymint kukorica, len, tökmag, stb.), hanem lecserélni valami igazán egészségesre.  Még azt is tökre bírom benne, hogy ha már belekezd valami életmód izébe, akkor nem aprózza el: ha már batáta van az asztalon a kenyér és pótlói helyett, akkor az mindenképpen legyen

Bio édesburgonya

Amikor írom ezt a bejegyzést, a fentebbi videót már több mint 11 000-en néztétek meg, vagy több mint tízezren néztétek meg minimum a hármonegyedéig. Picit reménykedem benne,  hogy az egészségtudatosság jegyében páran még végig fogjátok izgulni ezt. Nekem egyébként nem sikerült. Mondjuk ált. semmire nincs időm – viszont sok helyen bele–bele néztem, úgyhogy bio édesburgonya vélemények jöhetnek ide a bejegyzés alá a hozzászólás szekcióba, illetve ha a témában kérdéseid vannak, akkor a világlegjobbanhozzáértő szakértőit fogom megkérni arra, hogy válaszoljonak neked.

Nem tudom mennyire akarod, hogy foglalkozzak ezzel a témával, még magam sem tudom, hogy hányszor fogok még leírni – videózni, fotózni, ésatöbbi – bió édesburgonya recepteket, de azt gondolom valami kis gyűjteményt bepakolok ide a blogomra. Látogass vissza hamarost!

 

 

 

Most szólj hozzá...

hozzászólás

figyelmeztetés
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Csak akkor maradj az oldalon, ha nem vagy közeli rokonom  és egészen biztos, hogy elmúltál már 18 éves!